Ting Du Musst Vet Når Det Kommer Til Taket Ditt

Ting Du Musst Vet Når Det Kommer Til Taket Ditt

Å finne ut mer om taktekking er spillet her, og du vil vite hva som bør vurderes. Når du fortsetter å lese, tenk på de mange alternativene og nyttige tipsene som diskuteres, slik at du kan lage en godt informert plan for å få ditt nye tak. Du vil bli glad for at du gjorde det.

Hvis du ser på å ansette en takttaker, er det første spørsmålet du bør stille hvor lenge selskapet har vært i virksomhet. Noen høres kanskje bra ut på papiret, men hvis de er nye i spillet, kan de fortsatt stryke ut kinks i sin forretningspraksis. Du vil ikke være den de tester ut ting på.

Når du ansetter en takentreprenør, bør du sørge for at han / hun har riktig utstyr. Hvis de belaster deg for arbeidskraft per time, men gjør hele taket med en hammer i stedet for en trykklufts nailer, vil du ende opp med å betale mye mer enn du burde.

Hvis hjemmet ditt trenger et nytt tak, men du mangler midler, bør du vurdere den relativt billige komposittsngle. Denne typen shingle er vurdert fra 15 til 25 år, og jo mer du betaler jo lenger livet til shingle. Vurder hvor lenge du vil eie hjemmet ditt før du investerer i et nytt tak.

Mål to ganger, kutt én gang. Hvis du skal gjøre din egen taktekking jobb, vil du sørge for at målingene er riktige. Dette vil spare deg både tid og penger. Du kan forsikre deg om at målingene dine er nøyaktige ved å ta den ekstra tiden det tar å måle to, eller til og med tre ganger.

Unngå isoppbygging på taket om vinteren. Denne potensielt ødeleggende situasjonen oppstår når snøen begynner å smelte nær den indre foringen av hjemmet ditt, og fryser deretter og skaper en segl. Den isen kan forbli i lang tid med lave temperaturer og skape lekkasjer og fordreining. Riktig ventilasjon og isolasjon bør løse problemet.

Hvis du ansetter en entreprenør som har arbeidere til å hjelpe dem, er det ofte billigere enn å ansette en entreprenør som jobber alene. Et taktekking team kan oppnå en jobb raskere, og dette ender vanligvis opp med en mye billigere sluttprodukt. Bare sørg for at hvis du ansetter bare én person du ikke blir belastet for mye i lønnskostnader.

Før du signerer noe, må du sørge for at du har et skriftlig forslag fra entreprenøren. Det bør omfatte planlegging, inkludert forventet fullføringsdato, en detaljert kostnadsanalyse, informasjon om hvilke prosedyrer de har for installasjon, informasjon om garantien og all kontaktinformasjon du trenger for selskapet.

Ikke installer nye helvetesild før du har gått over taktekking materialer. Mange lekkasjer oppstår fra feil materialer, for eksempel negler som er feil lengde eller sprukne helvetesild. Pass på at helvetesild er sterk og fri for sprekker, og at neglene du bruker vil trenge inn i helvetesild og sikre dem på strukturen.

Hvis du har fulgt med, har du lært noe om å sette det nye taket på hjemmet ditt. Alt du kan finne ut før du tar disse viktige beslutningene er så viktig når det gjelder å få riktig tak for familiens hjem. Husk alt du har lært, slik at du kan gjøre det riktig.